seizoensmenu

DSC_0012

Vanaf vrijdag 25 oktober serveren we u heel graag ons nieuw seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Op zondag kan u ook een 3-gangen variant van het seizoensmenu kiezen. Meer info daarover vindt u hier.

Tot binnenkort in ’t Witte Goud? Reserveer alvast uw tafeltje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF  

huisgemaakte pastrami van hert
gelei van honing | roodlof en veldsla
gekookte kastanje | frambozenvinaigrette
~~~
tongscharfilet met krokante korst van kruiden
crème van pompoen | salade van venkel
roomsaus met graantjesmosterd
~~~
*** gebakken sint-jakobsvruchten
gerookt Maldon zout
schorseneer | prei | olie van waterkers
~~~
gebakken fazantenfilet | crème fine champagne
stoofpotje van grijze cantharellen en spruitjes
aardpeer | aardappelrotsjes met spek
~~~
koekje van amandel en mandarijn
praliné feuilleté | mousse van karamelchocolade
of
assortiment artisanale kazen

 

4 gangen (zonder ***) 61,00 €
4 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 86,00 €
4 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 107,00 €
4 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 79,00 €
 ~
5 gangen 75,00 €
5 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 105,00 €
5 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 129,00 €
5 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 99,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.