zondag@twittegoud

DSC_0048

Op zondag serveren we enkel ons seizoensmenu. 4 of 5 gangen, aan u de keuze! Liever 3 gangen? Dat kan ook. Op zondag bieden we immers ook een 3-gangen variant aan van ons seizoensmenu. U kiest dan als voorgerecht één van de voorgerechten, als hoofdgerecht hebt u de keuze tussen vlees of vis. Afsluiten kan met een zoet dessert of een kaasbordje.

SEIZOENSMENU VAN DE CHEF – 3-gangen  

– voorgerecht –

huisgemaakte pastrami van hert
gelei van honing | roodlof en veldsla
gekookte kastanje | frambozenvinaigrette
of
tongscharfilet met krokante korst van kruiden
crème van pompoen | salade van venkel
roomsaus met graantjesmosterd
of
gebakken sint-jakobsvruchten
gerookt Maldon zout
schorseneer | prei | olie van waterkers

– hoofdgerecht –

gebakken fazantenfilet | crème fine champagne
stoofpotje van grijze cantharellen en spruitjes
aardpeer | aardappelrotsjes met spek
of
catch of the day met bijpassende garnituren

– dessert/kaas –

koekje van amandel en mandarijn
praliné feuilleté | mousse van karamelchocolade
of
assortiment artisanale kazen

 

3 gangen 48,00 €
3 gangen met aangepaste wijnen tot en met het hoofdgerecht 66,00 €
3 gangen met aangepaste topwijnen tot en met het hoofdgerecht 80,00 €
3 gangen met aangepaste alcoholvrije sappen tot en met het hoofdgerecht 60,00 €

Graag houden we rekening met allergieën of met een vegetarische keuze van onze gasten.
U kan dit steeds telefonisch vermelden of via bruno@twittegoud.be met uw reservatie.

Wij werken met dagverse producten, het kan gebeuren dat iets niet voorradig is of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet. In dat geval serveren wij een passend alternatief.